10 February 2014

Molyneux για το καινούργιο Dungeon Keeper: "Είναι γελοίο"

17:59 Posted by Mr. P , , , , , ,
Η EA έλαβε βαριές επικρίσεις μετά την κυκλοφορία της  free-to-play mobile έκδοσης του Dungeon Keeper, χάρη κυρίως στην "εξάρτηση" του παιχνιδιού για μικρό-συναλλαγές. Ένα άτομο εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά για το παιχνίδι είναι πρόσφατα  ο αρχικός δημιουργός του Dungeon Keeper, της Lionhead Studios, συνιδρυτής και σημερινός επικεφαλής της 22 CANS, Peter Molyneux.




"Ένιωσα τον εαυτό μου περιστρέφεται στο παιχνίδι λέγοντας: Τι; Αυτό είναι γελοίο. Απλά θέλω να κάνω ένα "μπουντρούμι" (dungeon). Δεν θέλω να προγραμματίζω ένα ξυπνητήρι για έξι ημέρες, που θα επιστρέφω στο παιχνίδι για να καταστραφεί ένα μπλοκ, ο Molyneux είπε στο BBC. Δεν νομίζω ότι έφτιαξαν σωστά, την ισορροπία μεταξύ της διατήρησης των εξοικειωμένων οπαδών που ήταν εκεί έξω, και να είναι αρκετά φρέσκια και κατανοητή έκδοση για το πολύ μεγαλύτερο κοινό του mobile gaming."

Η EA διασφαλίζεται εναντίον των κακών κριτικών για το Dungeon Keeper Android, όπως αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, ότι τίποτα λιγότερο από μια κριτική πέντε αστέρων κατέληγαν σε φόρμα σχολίων εντός του app market.

Πηγή: Εδώ