13 February 2014

Steam Tags: Βρες το παιχνίδι που θέλεις μέσω κριτηρίων.

14:15 Posted by Mr. P , , , , , ,
Η Steam εισήγαγε ένα νέο σύστημα (tags), όπου οι χρήστες μπορούν να εισάγουν προσαρμοσμένες ετικέτες για κάθε σελίδα των προϊόντων της Steam. Τα Steam Tags όχι μόνο βοηθούν με την οργάνωση, άλλα είναι επίσης ένα καλό εργαλείο για την ανακάλυψη νέων παιχνίδια και εφαρμογών για το Steam.

Μπορείτε να περιηγηθείτε τώρα στα παιχνίδια, από δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά όπως "Trading Steam cards» ή «difficult» ή με ετικέτες που συνιστάται εσείς ανάλογα με το παιχνίδι, και την ιστορία αγορών σας. Τα Steam Tags είναι πολύγλωσσα, και έτσι μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες στα Αγγλικά, Ρωσικά, Δανέζικα και άλλες γλώσσες.

Η εφαρμογή του Steam Tags βρίσκεται στην προσθήκη της περασμένης εβδομάδας από το πρόσφατα ενημερωμένο τμήμα που παρέχει μια άποψη από τα παιχνίδια που έχουν επιδιορθωθεί ή έχουν λάβει νέο περιεχόμενο. Η Valve σχεδιάζει επίσης να εισαγάγει το Steam Music beta σύντομα, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να ακούσουν μουσική από αρχεία της βιβλιοθήκης τους μέσω του Steam παίζοντας παιχνίδια τους.

Πηγή